Contracts awarded by buyers in Poland
159 awards from Poland in the last 45 days of TED notices we keep, newest first. About the feed.
Latest awards
| Published | Contract | Buyer | Winner | Value | Proof |
|---|---|---|---|---|---|
| 2026-10-19 | Wytwarzanie, personalizacja i dystrybucja blankietów dokumentów komunikacyjnych oraz znaków legalizacyjnych | Powiat Wejheroski | not stated | not stated | 722100-2026 |
| 2026-10-19 | Dostawa specjalistycznych komputerów przenośnych dla Pracowni Oceanografii Fizycznej Uniwersytetu Gdańskiego. | Uniwersytet Gdański | not stated | not stated | 722072-2026 |
| 2026-10-19 | Odbiór odpadów komunalnych od właścicieli nieruchomości z terenu gminy Granowo – Sektor VI. | Związek Międzygminny "Centrum Zagospodarowania Odpadów - SELEKT” | not stated | not stated | 722071-2026 |
| 2026-10-19 | Obsługa urządzeń do poboru opłat parkingowych (automatów parkingowych) na obszarze ŚSPP Centrum i Jeżyce oraz SPP Śródka, Politechnika i Jeżyce w Poznaniu w zakresie serwisu | Zarząd Dróg Miejskich | KBU Sp. z o.o. | 1,933,888.08 PLN | 722067-2026 |
| 2026-10-19 | „Dostawy materiałów elektrycznych: kable elektryczne - część 4”. | Kopalnia Soli "Wieliczka" S.A. | UNIONKABEL Sp. z o.o. | 857,861.09 PLN | 722056-2026 |
| 2026-10-19 | Dostawa terminali satelitarnych wraz z usługą transmisji danych z podziałem na 2 części | Skarb Państwa - Jednostka Wojskowa Nr 2305 | not stated | not stated | 722031-2026 |
| 2026-10-19 | Dostawa podestów samojezdnych zamontowanych na podwoziu samochodu ciężarowego dla potrzeb TAURON Dystrybucja S.A. Oddział w Krakowie | TAURON Dystrybucja S.A. Oddział w Krakowie | HMF POLSKA Sp. z o. o. | 2,790,000 PLN | 722025-2026 |
| 2026-10-19 | Wybór podmiotów, które przeprowadzą szkolenie specjalizacyjne w dziedzinie farmacji klinicznej zgodnie z obowiązującym Programem szkolenia specjalizacyjnego w dziedzinie farmacji klinicznej; Części 1-2 | MINISTERSTWO ZDROWIA | UNIWERSYTET MEDYCZNY IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO W POZNANIU | 15,744 PLN | 722006-2026 |
| 2026-10-19 | ZAKUP SPRZĘTU LABORATORYJNEGO DO BADANIA JAKOŚCI WODY | Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Białymstoku | Altium International Sp. z o.o.; WATERS Sp. z o.o.; Bioanalytic Sp. z o.o. and 2 more | 4,275,533.4 PLN | 721995-2026 |
| 2026-10-19 | Wykonanie jednorazowych przeglądów technicznych i związanych z nimi konserwacji mających na celu utrzymanie w pełnej sprawności techniczno- eksploatacyjnej sprzętu medycznego i sprzętu niemedycznego mającego zastosowanie w medycynie znajdującego się na wyposażeniu SPSK im. Prof. A. Grucy CMKP w Otwocku | Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. Prof. A. Grucy CMKP | Erbe Polska Sp. z o.o.; AESCULAP CHIFA Sp. z o. o.; PK PRO Paweł Kacprzak | 204,992.64 PLN | 721963-2026 |
| 2026-10-19 | Dostawa średniego samochodu ratowniczo – gaśniczego dla OSP Bochotnica | Ochotnicza Straż Pożarna w Bochotnicy | Szczęśniak Pojazdy Specjalne Sp. z o.o. | 969,300 PLN | 721947-2026 |
| 2026-10-19 | Dostawy asortymentu jednorazowego dla oddziału neurochirurgii oraz pracowni radiologii zabiegowej na okres 24 miesięcy - sprawa nr Z/89/PN/26 | Regionalny Szpital Specjalistyczny im. dr Władysława Biegańskiego | LfC Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością,; PARADISE SPINE SP. Z O.O. | 303,940 PLN | 721925-2026 |
| 2026-10-19 | Odbiór odpadów komunalnych od właścicieli nieruchomości z terenu gminy Komorniki – Sektor X. | Związek Międzygminny "Centrum Zagospodarowania Odpadów - SELEKT” | not stated | not stated | 721915-2026 |
| 2026-10-19 | Odbiór odpadów komunalnych od właścicieli nieruchomości z terenu gminy miejskiej Kościan – Sektor XII. | Związek Międzygminny "Centrum Zagospodarowania Odpadów - SELEKT” | not stated | not stated | 721902-2026 |
| 2026-10-19 | Odbieranie i zagospodarowanie odpadów komunalnych pochodzących z nieruchomości zamieszkałych na terenie gminy Stupsk | Gmina Stupsk | KOMA Olsztyn Sp. z o.o. | 3,350,488.04 PLN | 721876-2026 |
| 2026-10-19 | Świadczenie usługi kompleksowego sprzątania obiektów Prokuratury Okręgowej w Szczecinie | Prokuratura Okręgowa w Szczecinie | not stated | not stated | 721875-2026 |
| 2026-10-19 | Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla pacjentów | Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Lubiążu | NIRO Sp. z o.o. | 8,203,849.84 PLN | 721870-2026 |
| 2026-10-19 | Rozbudowa drogi krajowej nr 57 na odcinku Szczytno (obw. Szczytna) - Szymany | Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Olsztynie | Balzola Polska Sp. z o.o.; Lantania S.A. | 42,954,999.72 PLN | 721839-2026 |
| 2026-10-19 | Odbiór odpadów komunalnych od właścicieli nieruchomości z terenu gminy Dopiewo – Sektor V. | Związek Międzygminny "Centrum Zagospodarowania Odpadów - SELEKT” | not stated | not stated | 721834-2026 |
| 2026-10-19 | Wykonanie jednorazowych przeglądów technicznych i związanych z nimi konserwacji mających na celu utrzymanie w pełnej sprawności techniczno- eksploatacyjnej sprzętu medycznego i sprzętu niemedycznego mającego zastosowanie w medycynie znajdującego się na wyposażeniu SPSK im. Prof. A. Grucy CMKP w Otwocku | Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. Prof. A. Grucy CMKP | Getinge Polska Sp.z o.o.; ARJOHUNTLEIGH POLSKA Sp. z o.o.; TDZ Technika dla zdrowia sp. z.o.o and 3 more | 195,358.49 PLN | 721825-2026 |
Showing the latest 20. The API returns the rest.
Call it
Filters: since (a date), cpv (up to 5 codes or prefixes), country (the buyer's country, three letters), winner (a name prefix), winner_id and limit. Pass next_cursor back to page, or later to get only what is new. /v1/procurement/eu/awards/{publication-number} returns one award.
Try it now. No key is needed: each caller gets 100 free successful answers a day, and after that a key uses 1 prepaid credit per answer. Errors are free. AI agents can use the MCP server at https://aurelmark.ishanpatel.workers.dev/mcp, with the tools eu_contract_awards and get_eu_contract_award. See the API documentation.
Source: contract award notices on TED, the EU's official public procurement journal, read through the TED Search API. TED notices may be reused, including commercially (TED legal notice). Each row links to its notice. We keep the last 45 days (latest publication date stored: 19 October 2026). Winners are companies as named in the notice. This is information, not legal advice.