Contracts awarded by buyers in Slovenia
13 awards from Slovenia in the last 45 days of TED notices we keep, newest first. About the feed.
Latest awards
| Published | Contract | Buyer | Winner | Value | Proof |
|---|---|---|---|---|---|
| 2026-10-19 | NN BLOKI | ELEKTRO CELJE, podjetje za distribucijo električne energije, d.d. | ELPRO KRIŽNIČ, proizvodnja-montaža-trgovina, d.o.o. | 469,846.13 EUR | 722080-2026 |
| 2026-10-19 | Nadgradnja sistema eINS | VRHOVNO SODIŠČE REPUBLIKE SLOVENIJE | COMTRADE 360, računalniško programiranje, d.o.o. | 162,000 EUR | 721990-2026 |
| 2026-10-19 | OKOLJU PRIJAZNE STORITVE ČIŠČENJA POSLOVNIH PROSTOROV | ELEKTRO CELJE, podjetje za distribucijo električne energije, d.d. | not stated | not stated | 721743-2026 |
| 2026-10-19 | Nakup in dobava živil z vzpostavitvijo dinamičnega nabavnega sistema | RAZVOJNA AGENCIJA ZGORNJE GORENJSKE | MESARIJA MLINARIČ, d.o.o., Lesce; PIVKA DELAMARIS, živilska industrija, d.d.; Poslovni sistem Mercator d.o.o. and 8 more | 72,413.83 EUR | 721182-2026 |
| 2026-10-19 | Varovanje objektov, ljudi in premoženja v nastanitvi namenjeni mladoletnikom brez spremstva v Postojni in Nastanitvenem centru Postojna« | URAD VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OSKRBO IN INTEGRACIJO MIGRANTOV | not stated | not stated | 721043-2026 |
| 2026-10-19 | Okvirni sporazum za dobavo električne energije za potrebe Zavoda za gradbeništvo Slovenije | Zavod za gradbeništvo Slovenije | GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o.; HEP Energija, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o.; PETROL, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana and 1 more | 1,146,600 EUR | 720798-2026 |
| 2026-10-19 | SUKCESIVNA DOBAVA EKOLOŠKIH IN KONVENCIONALNIH ŽIVIL PO SKLOPIH | DOM STAREJŠIH OBČANOV KRŠKO | KVIBO, družba za razvoj, proizvodnjo in trženje, d.o.o.; CJS, mednarodna trgovina, d.o.o. | 44,115.12 EUR | 720683-2026 |
| 2026-10-19 | Projektantske storitve in storitve gradbenega nadzora ter načrtovanje notranje opreme v Ortopedski bolnišnici Valdoltra | ORTOPEDSKA BOLNIŠNICA VALDOLTRA OSPEDALE ORTOPEDICO VALDOLTRA | OČRT, zadruga pooblaščenih arhitektov in inženirjev, z.o.o. | 10,600 EUR | 720348-2026 |
| 2026-10-19 | Servisiranje, validacija in preventivno vzdrževanje instrumentov proizvajalca Perkin Elmer in Applied Biosystems | MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE IN JAVNO UPRAVO | OMEGA svetovanje, inženiring, razvoj in raziskovanje, d.o.o. | 303,590.57 EUR | 720273-2026 |
| 2026-10-19 | VKS-104/26 – »Prevzem odpadka – trda plastika mešana (EWC koda – 20 01 39)« | JAVNO PODJETJE VODOVOD KANALIZACIJA SNAGA d.o.o. | KOMTEKS, zbiranje in odkup sekundarnih surovin, d.o.o. | 390,000 EUR | 719784-2026 |
| 2026-10-19 | NN ENERGETSKI KABLI | ELEKTRO CELJE, podjetje za distribucijo električne energije, d.d. | not stated | not stated | 719705-2026 |
| 2026-10-19 | SUKCESIVNA DOBAVA POGONSKEGA GORIVA – SKLOP 1: POGONSKA GORIVA ZA LOKACIJO PRAGERSKO. | KOMUNALA SLOVENSKA BISTRICA podjetje za komunalne in druge storitve d.o.o. | PETROL, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana | 325,000 EUR | 719585-2026 |
| 2026-10-19 | NN ENERGETSKI KABLI | ELEKTRO CELJE, podjetje za distribucijo električne energije, d.d. | ELTIMA trgovina, zastopanje in posredovanje, d.o.o. | 2,236,432 EUR | 718761-2026 |
Call it
Filters: since (a date), cpv (up to 5 codes or prefixes), country (the buyer's country, three letters), winner (a name prefix), winner_id and limit. Pass next_cursor back to page, or later to get only what is new. /v1/procurement/eu/awards/{publication-number} returns one award.
Try it now. No key is needed: each caller gets 100 free successful answers a day, and after that a key uses 1 prepaid credit per answer. Errors are free. AI agents can use the MCP server at https://aurelmark.ishanpatel.workers.dev/mcp, with the tools eu_contract_awards and get_eu_contract_award. See the API documentation.
Source: contract award notices on TED, the EU's official public procurement journal, read through the TED Search API. TED notices may be reused, including commercially (TED legal notice). Each row links to its notice. We keep the last 45 days (latest publication date stored: 19 October 2026). Winners are companies as named in the notice. This is information, not legal advice.